SISLEY PROMOTIE

Wil jij binnen 8 uur jouw huid redden? Ontdek het nieuwe nachtmasker van Sisley voor een perfect gevoede, gekalmeerde en mooiere huid.

Een trekkerig en oncomfortabel gevoel, een vale teint en roodheden… De droge huid wordt niet gespaard! Een droge huid wordt gekenmerkt door een lipiden- en vochttekort, waardoor haar barrièrefunctie verzwakt, en is van nature kwetsbaarder en gevoeliger voor wind, kou of vervuiling. ‘s Avonds moet zij gekalmeerd, gevoed en versterkt worden om zich gedurende de nacht te kunnen herstellen, zodat zij bij het ontwaken weer zacht en comfortabel aanvoelt.

De nacht is niet alleen voor dromen en fantasieën, het is eveneens hét moment voor de huid om haar herstelproces te activeren. Het nieuwe Masque de Nuit Velours aux fleurs de Safran is speciaal geformuleerd om een snellere en intensere nachtelijke regeneratie te bevorderen en verhoogt het zelfreparatieproces. Het nachtmasker dient 1 tot 2 keer per week ’s avonds in een dunne laag aangebracht te worden op het gezicht en de hals, in plaats van de gebruikelijke (nacht)verzorging. Bij het ontwaken is de huid gerevitaliseerd. De huid is zchtbaar mooier en comfortabeler. Zij is sterker, heeft meer weerstand en is klaar voor een nieuwe dag!

De producten van Sisley staan bekend om hun essentiële oliën en de beste onderdelen en werkstoffen uit planten. Ontdek Masque de Nuit Velours aux fleurs de Safran en de andere hoogwaardige producten van Sisley bij jouw MOOI Parfumerie.